Online Skor
Valutor:
Sverige
  Logga in  |   Skapa konto   |  
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt Riktlinjer:
Vi är som de 24-timmars nyhetskanaler: När du gör en beställning får du en orderbekräftelse meddelandet omedelbart. När din beställning börjar sin resa från vårt lager till dig skickar vi en annan e-post med spårningsinformation. Glöm inte, vi skickar måndag till endast fredag.

Vi levererar måndag till fredag, från 08:00 till 18:00.

När du gör en beställning söndag till torsdag före 22:00, kan det levereras nästa dag.

Beställningar fredag ​​till söndag kommer att levereras på måndag.

Vi levererar via UPS paketleveransservice.

Alla leveranser måste undertecknas för vid mottagandet.

UPS kommer att försöka åtminstone två gånger för att leverera din beställning till den adress som anges av dig. Vid UPS inte kan leverera på den angivna adressen, föraren kommer att lämna en Info Meddelande i brevlådan. Efter två utdelningsförsök, kommer UPS håller ditt paket för högst 5 arbetsdagar. Efter 5 arbetsdagar, kommer UPS tillbaka ditt paket tillbaka. Om du inte har en Info Observera, kontakta oss.

Vi förbehåller oss rätten att annullera din beställning i händelse av att ingen är tillgänglig att underteckna för försändelsen.

Du bär risken för objekten när leveransen är klar.

Sändningsmetoder: 1.USPS:

Det kommer att nå din dörr på 7-10 arbetsdagar.

2. De flesta beställningar av lagerförda artiklar börja levereras så fort din online köpet är slutfört. Objekt sänds när de befinner sig i lager, din betalning är godkänd, och den mottagande adressen har verifierats. Till exempel, om du beställer en In-Lagervara på måndagen som lämnar lagret i 1-2 hela arbetsdagar, kommer det att lämna lagret i slutet av dagen onsdag. Efter din beställning lämnar vårt lager, leveranstider varierar beroende på vilken leveransmetod du väljer i kassan och placeringen av din leveransadress. Observera att arbetsdagar är måndag-fredag, utom federala helgdagar.

återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på ouw webbplats är vad du får i 7 dagar" .Before med lätt utbyte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med återleveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Feedback nu! Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här.Vi lovar dig om rätt ordning package.So om återvänder rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en 15% utsättning avgift. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här! utbyten

Utbyten är en del av vår enkla retur process: bara begära en ny post som du slutföra return.Exchanges är alltid i mån av tillgång vid tidpunkten din avkastning har mottagits och bearbetats. Om du är rädd objektet du behöver kommer att sälja ut, kan du alltid göra en ny beställning snarare än begäran ett utbyte under återvändandeförfarandet.

Dubbelseende utbyten alltid innebära avkastning på din ursprungliga inköps och skapandet av en ny ordning. Du kommer att se två transaktioner på ditt kreditkort eller betalkort uttalande: en kredit för din ursprungliga inköps och en avgift för din utbytt nya inköp. Ha tålamod, kan det ta upp till två fakturering cykler för kredit transaktionen visas på kontoutdraget beroende på kortutgivaren. Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa you.Feedback nu Om du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning * (enligt Ångerrätt) och plats en ny order på den stil du föredrar. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

För Annullering

Om du vill avbryta en order så länge ordern ännu inte har levererats, kan vi annullera ordern och 10% avbokningsavgift kommer att debiteras.

Tyvärr, när ordern är i händerna på avsändaren, finns det ingen återvändo och du kommer att behöva gå igenom retur / återbetalning processen när din beställning anländer. (Särskild anmärkning:. Om du verkligen vill till- vi kan omdirigera paketet tillbaka till oss och debitera dig UPS $ 30 omdirigering avgift och tillämpliga Fraktkostnader Det är endast om förpackningen är i transit- och inte ut för leverans .

Friendly Observera: Om du inte har fått din 10-siffriga spårningsnummer inom 3 dagar efter din beställning, kan din e-postserver har sett det som skräppost. I det här fallet, vänligen kontakta oss för att få hjälp i order "spårning.

Frakt Returns

Frakt

1) Låt oss 48 timmar att behandla din beställning.

2) Din beställning kommer att skickas från dörr till dörr. Du kommer att få en e-postbekräftelse med beställningsinformation och sjöfartsspårningsnummer på samma dag som det skickas. Med detta kollinummer kan du spåra leverans utvecklingen av ditt köp.

3) Låt 5-7 arbetsdagar för leverans av dina väskor, kan få order ta längre tid beroende på tid på beställning (helger, helgdagar) destination och country.Delivery garanteras. I händelse av att ditt paket försvinner eller beslagtagits vi kommer att sända på en gång på vår bekostnad.

Vi garanterar att leverera alla produkter till din dörr snabbt och säkert som utlovat. Alla paket kommer att framgå av tullen och kommer att anges som prover eller gåvor för att undvika importskatter. Om dina varor förlorade under transporten fasen tar vi fullt ansvar och kommer VIDAREBEFORDRA dig på vår bekostnad.

Returer & Exchange

Vi ser till alla produkter är av högsta kvalitet och är säkra på att våra kunder kommer helt enkelt att älska det!

Men, när det gäller en kund vill återvända / utbytesprodukter, erbjuder vi en 7-10 dagars returrätt (vid mottagandet av din beställning).

Om du är missnöjd med ditt köp, kontakta oss för avsändaradressen, måste objektet gås skickas tillbaka oanvända och vänlig och inkludera alla originalförpackningen, material, varor, och alla medföljande tillbehör i paketet.

När vi har fått produkter kommer vi att återbetala / utbyte item.Return sändningsavgiften utförs av kunden, och måste sändas ut med ett spårningsnummer.

situationer:

1) kvaliteten

När du tar emot paketet, kontrollera om förpackningen är skadad när sjöfarten, i så fall, vänligen vägrade att underteckna package.When du öppnat paketet, och hitta de produkter har kvalitetsproblem, ta ett foto om det och skicka e-post till oss, när vi bekräfta, kommer vi att åter skicka en ny påse till dig eller full återbetalning till dig.

2) Icke kvaliteten

Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitetsproblem såsom: Produkten ser inte ut som de i bilden.

Produkten är inte vad jag antar att det ska vara.

Jag är inte nöjd med denna produkt.

7 dagar (från datum produkterna mottogs), om du begär att returnera köpta objekt på grund av ovanstående skäl, måste du skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du betalar returfrakten avgifter). När vi får de produkter kommer vi också dra av sändningsavgiften och 10% expeditionsavgift.

Du har IP-adress: 54.80.189.255     Köpa Skor på nätet , Adidas Climacool , adidas Originals Skor , Reebok Zquick , Nike Air Max Sale , Puma Skor Dam
Copyright © 2018 www.molke.se. Powered by Köpa Skor på nätet